Allergie informatie: Tartaar van komkommer met garnalenmousse uit een glaasje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 0,5 komkommer, zaadlijsten verwijderd
- 6 steeltjes bieslook, fijngeknipt
- sap en geraspte schil van 0,5 citroen
- 1 eetlepel olijfolie
- zout
- peper
- 6 grote roze garnalen, gepeld
- 50 milliliter room, koud
- 1 eiwit
- 6 steeltjes bieslook, voor garnering
- spuitzak
- staafmixer
- 6 amuseglaasjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland