Allergie informatie: Paté brûlée
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram wildpaté
- 2 eetlepels slagroom
- 1 eetlepel cognac
- peper
- suiker
- materialen:
- 4 schaaltjes van 50 milliliter
- crème brûléebrander
Meer Recepten
- Zalm/tonijn hapjes
Met komkommer, zalm en tonijn uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Hapjes - sabrina - Vegetarische paté
Met tofoe, kidneybonen en ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vegetarisch - Micha1 - Pate met een krokant suikerlaagje
Met roompate en bruine basterd suike uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Budget - xsanne - Amusepaté met rauwe ham
Met pate, rauwe ham en sinaasappelmarmelade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Kerst - bettyvandijk - Paté met pruimencompote en Bockbier
Met bockbier, wildpate en pruimen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Voorgerechten - toineke
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Paté brûlée
- Allergieen informatie