Kaas-roompaté

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. De in koud water circa 10 minuten laten weken.
  2. In een pannetje de room circa 5 minuten zachtjes laten inkoken.
  3. In een kommetje de losroeren met de mosterd.
  4. Drie eetlepels warme room erdoor roeren.
  5. Al kloppend het dooiermengsel bij de room schenken.
  6. Op smaak brengen met , en .
  7. De goed uitknijpen en al roerend in de room oplossen.
  8. Laten afkoelen tot de room iets begint te hangen.
  9. Intussen 4 soufflébakjes bekleden met huishoudfolie.
  10. Met een glas, met een iets kleinere doorsnede dan de bakjes, rondjes uit de steken.
  11. In elk soufflebakje een bodempje room scheppen.
  12. In elk bakje een rondje leggen.
  13. Hierop weer een laagje room, goed aandrukken.
  14. Hierna weer een rondje van dezelfde soort leggen.
  15. Zo doorgaan tot alle en room op is.
  16. In de koelkast in circa 1,5 uur laten opstijven.
  17. Afdekken met huishoudfolie.
  18. Voor gebruik omkeren en in stukjes snijden en garneren met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooier is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, kaas, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom, kaas, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
32 kcal
1%128 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaas-roompaté