Allergie informatie: Forelamuse in het groen
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gerookte forelfilet
- 1 volle eetlepel yoghurt
- 1 (volle) eetlepel groene pesto
- 1 zongedroogde tomaat (op olie)
- circa 5 walnoten
- (mix van Italiaanse kruiden)
- garnering:
- stukje walnoot of tomaat
Meer Recepten
- Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Bananenchips
Met bakbananen, gemberpoeder en chilipoeder uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Kerrykip van het spit
Met kip, nandan massala en zeezout uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - hots
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Forelamuse in het groen
- Allergieen informatie