Allergie informatie: Amuse van tonijnsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 blikjes tonijn op olie
- 2 bosuitjes
- 0,5 theelepel bieslook
- 10 groene olijven met piment
- zout
- 2 eetlepels ketjap manis
- 4 extra groene olijven met piment
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Amuse van tonijnsalade
- Allergieen informatie