Allergie informatie: Amuse met aardappel en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram aardappelen, gekookt, in blokjes
- 1 gedroogde tomaat op olie
- 1/3 bolletje mozzarella
- 2 eetlepels basilicum, fijngehakt
- 1 eetlepel olijfolie extra vergine
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Amuse met aardappel en tomaat
- Allergieen informatie