Allergie informatie: Amuse hartige stoofpeer
Terug naar het receptIngrediënten
- krentenbrood, gemarineerd in olijfolie met zeezout
- verkruimelde Saint agur
- stoofpeer
- kaneel
- suiker
- rode wijn
Meer Recepten
- Amuse coquille
Met coquilles, zeekraal en kaviaar uit Nederland
12 porties - 20 minuten
Amuses - toulouce - Heilbot amuse (lepel)
Met gerookte heilbot, zalmpate en rucola uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Amuses - loigi - Amuse appel met paté
Met appel, pate en calvados uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Amuses - lucyvader - Amuse meloen
Met galiameloen en aardbeienja uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Baby - lucyvader - Amuse van aubergine kaviaar
Met aubergine, olijfolie en paprika uit Nederland
1 portie - 2 uur en 10 minuten
Amuses - tobkok
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Amuse hartige stoofpeer
- Allergieen informatie