Allergie informatie: 4 Amusehapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- aardappel-tomaat:
- 200 gram aardappels
- 1 zongedroogde tomaat (op olie)
- 1 bolletje Mozzarella
- 2 eetlepels basilicum (vers)
- 1 eetlepel olijfolie
- peper
- zout
- geitenkaas met serranoham:
- 12 stukjes zachte geitenkaas van ca. 30 gram
- 12 plakjes serranoham
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels honing
- 1 teentje knoflook, uit knijper
- 1 eetlepel citroensap
- kerstomaatjes met geitenkaas:
- 10 kerstomaatjes
- 3 groene olijven met piment
- 75 gram zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 0,5 eetlepel vloeibare honing
- keukenpapier
- spuitzak met grove kartelmond
- kaasballetjes met roquefort:
- 250 gram roquefort of een andere blauwe kaas
- 60 tot 90 gram zachte boter
- 1 eetlepel gehakt bieslook
- 1 eetlepel fijngehakte selderij
- een snuifje cayennepeper
- zout, indien nodig
- 1/8 theelepel peper
- 1 theelepel cognac of een paar druppels Worcestersaus
- 45 gram broodkruim
- 2 eetlepels heel fijngehakte peterselie
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- 4 amusehapjes
- Allergieen informatie