Zachte gekarameliseerde appeltaart

Ingrediënten

+ -
print

Voor de taartbodem:

Voor de vulling:

Om af te maken:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Taartbodem:
  2. Wrijf de en de zachte tussen uw handen tot een berg kruimels die u snel met 1 eetlepel , een snufje en de tot een deeg kneedt.
  3. Laat het deeg afgedekt rusten in de koelkast.
  4. De vulling:
  5. Klop het en de , de en een snufje met de mixer tot een schuimige massa, roer er de gezeefde en de gesmolten,afgekoelde doorheen.
  6. Schil de ,verwijder de klokhuizen en verdeel ze in vieren.
  7. Bereid de karamel door de (129 gram) goudgeel te laten kleuren met de (60 gram) en een druppeltje water.
  8. Beboter en bestuif alleen de zijkanten van een geschulpte vorm met een diameter van 27 centimeter, schenk de karamel op de bodem, leg de erin (een enkele laag) en strooi er de chocoladeschilfers overheen.
  9. Schenk er vervolgens de zachte vulling op.
  10. Rol het taartdeeg uit tot 3 milimeter dikte en leg op de vulling, stop de randen goed in, zodat de hele vulling bedekt is.
  11. Plaats de vorm tenslotte ongeveer 50 minuten in de oven van 190 graden C.
  12. Neem de vorm uit de oven, leg er een groot bord op en draai de taart om.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei en eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, boter, boter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, boter, boter, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, melk, boter, boter, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker, suiker, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3671 kcal
183%3671 kcal
Vetten
233 g.
334%233 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
357 g.
137%357 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
170 g.
188%170 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zachte gekarameliseerde appeltaart