Allergie informatie: Wortelcake
Terug naar het receptIngrediënten
- beslag:
- 200 gram basterdsuiker
- 100 milliliter zonnebloemolie
- 2 losgeklopte eieren
- 150 gram bloem
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 200 gram geraspte wortelen
- 60 gram gepelde walnoten in stukjes
- 60 gram rozijnen
- glazuur:
- 125 gram zachte boter
- 125 gram monchou
- 125 gram poedersuiker
- 2 druppels vanille extract
Meer Recepten
- Wortelcake
Met geraspte wortel, bloem en walnoten uit United Kingdom
4 porties - 1 uur
Nagerechten - tobkok - Wortelcake
Met worteltjes, zelfrijzend bakmeel en kaneelpoeder uit Nederland
6 porties - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - lucyvader - Wortelcake met noten en rozijnen
Met tarwebloem, hazelnoten en rozijnen uit Belgie
6 porties - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - pitoe - Wortelcake
Met wortel, tarwebloem en eieren uit Nieuw-zeeland
10 porties - 1 uur en 20 minuten
Taart en gebak - noriko - Wortelcake
Met wortelen, eieren en roomkaas uit Noorwegen
4 porties - 40 minuten
Taart en gebak - vigdis
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Wortelcake
- Allergieen informatie