-
Als je de bovenlaag uitrolt op aluminium folie tot deze de juiste grootte heeft kun je hem omgekeerd op het mengsel leggen. Voorzichtig het aluminiumfolie eraf halen en de bovenlaag ligt. Nu gaat hij zo de oven in. Ik ben benieuwd hoe hij eruit komt.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn taart staat in de oven, inderdaad dat bovenste laagje is een ramp... alles staat nu door elkaar te pruttelen, afwachten! Het ruikt in ieder geval heerlijk!
Bene gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is inderdaad een heerlijke taart, maar misschien nog lekkerder is het wanneer de bovenlaag helemaal wordt weggelaten. Het walnotenmengsel wordt dan heerlijk krokant en de taart is wat minder machtig. Het uitproberen waard!
Lucie gaf dit recept 5/5 sterren
-
De taart ziet er lekker uit, en dat is hij ook.
Alleen de bovenste laag deeg valt niet mee om die er boven op te krijgen, blijft steeds aan je vingers plakken. Uiteindelijk er gewoon opgekwakt en er doorheen geprutst. Eigenlijk dacht ik toen ik de taart in de oven zette: 'dat wordt niks'. Toch zag hij er heerlijk uit toen ik hem na 45 min. uit de oven haalde. Gelukkig was hij dat ook en ging deze walnotentaart niet naar onze buitenpoezen, zoals het recept van een dag vantevoren.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren