Superchocoladetaart met hazelnoot

Ingrediënten

+ -
print

Voor de topping:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden C.
  2. Smelt de met de en het vanillemerg.
  3. Hak de chocolade in de blender gedurende 20 seconden.
  4. Voeg de toe en blend 10 seconden.
  5. Voeg de toe en blend weer 10 seconden.
  6. Meng het , zout, noten en door het botermengsel en blend dit nog 15 seconden.
  7. Stort alles in een taartvorm en bak gedurende 20 minuten in de oven.
  8. Mix de ingrediënten voor de topping en bestrooi de taart.
  9. Bak de taart nog eens 20 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en pure chocolade
  • pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • suiker, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, pure chocolade, pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in hazelnoten en hazelnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, suiker, suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3546 kcal
177%3546 kcal
Vetten
295 g.
421%295 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
212 g.
81%212 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
70 g.
77%70 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Superchocoladetaart met hazelnoot