Allergie informatie: Stroopwafels
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de wafels:
- 500 gram bloem
- 150 gram witte basterdsuiker
- 250 gram gesmolten boter
- 50 gram gist
- lauwe melk
- 1 ei
- voor de stroop:
- 500 gram stroop
- 300 gram donkere basterdsuiker
- 75 gram ongezouten roomboter
- theelepel kaneelpoeder
Meer Recepten
- Stroopwafelijs
Met vanille ijs, stroopwafels en karamelsaus uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Stroopwafeltaart
Met stroopwafels, manchou en basterdsuiker uit Nederland
10 taarten - 20 minuten
Taart en gebak - cippar - Stroopwafeltaart
Met stroopwafels, monchou en slagroom uit Nederland
12 taarten - 15 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Haagse bluf met mini stroopwafeltje
Met eiwitten, rode bessensap en stroopwafels uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Appelwafels
Met stroopwafels, appel en zure room uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Snacks - ingridbooms
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Stroopwafels
- Allergieen informatie