-
Mijn soesjes willen nit rijzen in de oven. Ik heb een gasoven op hoeveel graden kan ik mijn oven voorverwarmen?
En moet ik de temperatuur daarna verminderen, als ik de soesjes in de oven plaats?
Vandie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn soesjes willen niet rijzen in de oven.
Wat is het probleem? Hij blijft ook wit.
Ligt het aan mijn oven. Ik heb een gasoven.
Vanessa gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hey mijn soesjes zijn heel goed gelukt.
Enkel heb ik problemen als de soesjes afgekoeld zijn en ik spuit de slagroom erin dan smelt de slagroom redelijk snel ik gebruik wel slagroom uit een spuitbus.
Lela gaf dit recept 3/5 sterren
-
Beste slagroom voor in de soesjes krijg je door room te kloppen en als het een beetje stijf is er vanillesuiker, klopfix en poedersuiker door te doen. Per 250 milliliter slagroon 1x vanillesuiker en 1x klopfix, poedersuiker naar smaak.
Diane gaf dit recept 5/5 sterren
-
Gebruik in plaats van bloem zelfrijzend bakmeel! Anders rijzen de soesjes niet.
Rachel gaf dit recept 5/5 sterren
-
Slagroom uit een spuitbus is een topping en dus niet geschikt voor het vullen van soesjes.
Jaccor gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Klinkt lekker ik zal het vandaag eens proberen.
Lien gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn beslag is mislukt. Kan gebeuren de eerste keer. Het is wellicht handig om te beschrijven dat de bloem echt goed verwarmd moet worden voor je de eieren een voor een toevoegd. Ik had een soepachtige substantie.
Herman gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is een lekker recept en ook erg makkelijk.
Thaisha gaf dit recept 5/5 sterren
-
De slagroom uit een spuitbus smelt ALTIJD snel, om slagroom als vulling of als versiering op een taart te gebruiken neem je best room dat je opklopt tot slagroom. Slagroom uit een spuitbus is goed om ergens op te doen dat je direkt gebruikt bv op een ijsje... smakelijk.
Greet gaf dit recept 5/5 sterren