Recensies van Slagroomtaart
Terug naar SlagroomtaartRecensies
-
Hallo, Ik heb gisteren een slagroomtaart proberen te maken, maar het is volkomen mislukt. Ik heb alles gedaan volgens de receptuur. Toen ik de taart uit de oven haalde, was het zo plat als een pannenkoek. ik had al het gevoel dat het mislukt was want het was niet gerezen. Mijn vrouw stelde na een half uur afkoelen voor om het toch proberen open te snijden en daartussen slagroom te doen. De binnenkant bleek niet goed gebakken te zijn. We hebben een 24 cm springvorm gebruikt. Het kan aan twee dingen liggen: 1. Er had bakpoeder in gemoeten. 2. De temperatuur van 140 graden was veel te laag. Een cake bakt goed bij 180 graden en in ongeveer 40 minuten. Misschien moet een taart ook bij deze temperatuur en tijd gebakken worden? Graag een oplossing want ik wil nog steeds een overheerlijke slagroomtaart maken. Groeten AtilaAtila gaf dit recept 5/5 sterren