Allergie informatie: Sinaasappel & griesmeel cake met venkel/rozemarijnsiroop
Terug naar het receptIngrediënten
- cake:
- 100 gram boter op kamer temperatuur
- 115 gram rietsuiker
- 2 eieren
- 125 gram amandelmeel
- 75 gram fijne semolina (fijne griesmeel)
- 0,5 theelepel bakpoeder
- snufje zout
- zest en sap van 1 sinaasappel
- siroop:
- 115 gram fijne kristalsuiker
- 2 eetlepels tijmhoning
- 6 eetlepels water
- sap van 2 citroenen
- 0,25 theelepel venkelzaadjes
- 1 theelepel rozemarijn (erg fijn gehakt)
- 1 citroen in dunne plakjes gesneden (inclusief schil)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Cranberrie-sinaasappeljam
Met cranberries, sinaasappel en geleisuiker uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Sinaasappel & griesmeel cake met venkel/rozemarijnsiroop
- Allergieen informatie