Allergie informatie: Romige appeltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 250 gram gezeefde bloem
- 2 volle afgestreken theelepels bakpoeder
- 1 ei
- 125 gram suiker
- strooi kaneel
- 150 gram boter (op kamertemperatuur)
- de vulling:
- 5 grote goudreinetten, totaal gewicht 1000-1025 gram
- 125 gram suiker
- 1 pakje vanille kookpudding
- 1 zakje vanillesuiker
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Strakke blik cocktail
Met sinaasappels, appel en wortelsap uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Romige appeltaart
- Allergieen informatie