Allergie informatie: Red velvet cupcake
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram fijne suiker
- 100 gram boter (kamertemperatuur)
- 2 eieren
- 300 gram cakebloem
- 2 eetlepels (30 gram) cacao
- 1 theelepel (5 gram) baksoda
- 240 milliliter karnemelk (kamertemperatuur)
- rode vloeibare kleurstof (officieel volstaat 1,5 eetlepel)
- 1 theelepel (5 milliliter) vanille essence
- 1 theelepel (5 milliliter) appelazijn
Meer Recepten
- Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue)
Met red snapper, bananenblad en kemangi uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Red lion
Met grand marnier, dry gin en appelsiensap uit Belgie
2 porties - 5 minuten
Cocktails met alcohol - nathalie - Red limes
Met rode wodka en 7-up uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails met alcohol - ginny - Flijing deer
Met jagermeister, vodka en wijn uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Cocktails met alcohol - lekker_koken - Ikan Cuka (red snepper in bouillon)
Met red snepper, daun salam en kruidnagels uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Red velvet cupcake
- Allergieen informatie