Allergie informatie: Rabarber-kaneel muffins
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 150 gram suiker
- 1 theelepel kaneel
- snuf zeezout
- 225 gram zure room
- 125 gram, gesmolten boter en iets afgekoeld
- 2 grote eieren
- 1 theelepel vanille-extract
- 200 gram rabarber in kleine blokjes
- VOOR DE TOPPING:
- 3 eetlepels rietsuiker
- 1 theelepel kaneel
Meer Recepten
- Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Vijf-kruidenpoeder 2
Met djahe, steranijs en kaneel uit China
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - 34533 - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Snelle perzikensaus
Met perziken op siroop en kanee uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Rabarber-aarbeienjam
Met rabarber, aardbeien en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Rabarber-kaneel muffins
- Allergieen informatie