Allergie informatie: Pistache-amandelspijs bonbons
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram amandelspijs
- 100 gram pistachenoten (gepeld)
- Scheutje Tia Maria of een ander likeurtje
- 50 gram chocolade
- Voor de gelei:
- 3 blaadjes gelatine
- 120 gram slagroom
- 140 gram water
- 180 gram suiker
- 60 gram cacaopoeder
Meer Recepten
- Amandelspijs
Met amandelmeel, honing en citroen uit Nederland
4 porties - 23 uur
Raw food - Leoietje - Pastasalade met gerookte kip
Met fusilli, kipfilet en notenmix uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Pastagerechten - Bacchus - Pistache ijs
Met pistachenoten, avocado´s, citroen uit Nederland
4 porties - 12 uur
Nagerechten - peterstam - Dadels gevuld met amandelspijs
Met dadels, amandelspijs en walnoten uit Nederland
10 porties - 15 minuten
Hapjes - jaccor - Gegrillde witlof met sherrydressing
Met witlof, sherry en pistache nootjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - irispons
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Pistache-amandelspijs bonbons
- Allergieen informatie