Allergie informatie: Peters appeltaart met amandelspijs en abrikozenjam
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem
- 0,5 zakje bakpoeder
- 1 ei
- 200 gram boter
- een beetje koude boter
- 1 zakje vanillesuiker
- 210 gram suiker
- 2 eetlepels suiker
- zout
- 100 gram amandelspijs
- 1 kilo harde zure appels
- 50 gram krenten
- 50 gram rozijnen
- 50 gram walnoten
- 3-4 theelepels kaneel
- 3 theelepels citroensap
- 3 eetlepels abrikozenjam
- 25 gram amandelschaafsel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Peters appeltaart met amandelspijs en abrikozenjam
- Allergieen informatie