Perzik kruimelvlaai

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak van de broodmix, en een soepel deeg.
  2. Laat dit 15 rijzen op een warme plaats.
  3. Vet de vlaaivorm in en verwarm de oven voor op 200 graden C.
  4. Rol het deeg uit op een met bestoven werkblad tot ca. 30 cm doosnede.
  5. Bekleed hiermee de vlaaivorm.
  6. Strooi op de bodem en beleg deze met de (welke je van te voren even mixt met het ) en perzik.
  7. Zeef voor het kruimeldeeg, de boven een kom en meng hier de door.
  8. Verdeel nu de boter in kleine stukjes erdoor en meng dit door elkaar.
  9. Verdeel het strooisel nu over de en laat het geheel op een warme plaats nog eens 15 minuten rijzen.
  10. Zet nu de vlaai onder het midden in de oven en bak hem in 35 minuten goudbruin en lekker gaar.
  11. Af laten koelen en versieren met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eigeel
  • roomboter, boter om in te vetten, paneermeel, roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelspijs is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter, boter om in te vetten, roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
269 kcal
13%2690 kcal
Vetten
9 g.
13%90 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
14%20 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%10 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
10%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%250 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
15 g.
16%150 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%20 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Perzik kruimelvlaai