Recensies van Peren-chocoladetaart met schuim
Terug naar Peren-chocoladetaart met schuimRecensies
-
Een heerlijke smeuige taart. Het klopt dat her recept niet volledig is, maar een ervaren taartenbakker weet wel hoe het opgelost wordt. Het eiermengsel en deegmengsel moet je gewoon door elkaar scheppen tot een nagenoeg homogene massa. De vorm hoef je niet te "bekleden", gewoon het deeg erin scheppen en de peren erop leggen, daarbovenop komt later de schuimlaag. Ik heb persoonlijk de oven naar 160°C gedraaid om de schuim niet te bruin te krijgen.Helene gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik mis een deel in dit recept; namelijk wat ik met het gesmolten chocolade-eiermengsel moet doen. Op deze manier heb ik een bodem met peren en eiwit, gegarneerd met poedersuiker. Of moet de bak chocolade gewoon opgegeten worden tijdens het wachten? En voor de leken onder ons (ik dus); hoe voorkom ik dat mijn eiwit inzakt?Kiki Brandsma gaf dit recept 1/5 sterren