Allergie informatie: Omgekeerde perentaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 flinke stevige handperen
- 185 gram zachte boter
- 220 gram donkere basterdsuiker
- 1 ei
- 90 gram stroop
- 235 gram bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 2 theelepels speculaaskruiden
- zout
- kaneelpoeder
Meer Recepten
- Perentaart
Met korstdeeg, peren en marsepein uit Nederland
6 taarten - 40 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Omgekeerde ananastaartjes
Met ananas, bladerdeeg en honing uit Nederland
4 taarten - 45 minuten
Nagerechten - lucyvader - Omgekeerde appeltaart
Met appelen, roomijs en bladerdeeg uit Frankrijk
6 taarten - 1 uur en 5 minuten
Nagerechten - sepopa - Omgekeerde ananaspudding
Met ananas, cakemeel en kokos uit United Kingdom
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Nagerechten - scorpio - Hartige perentaart voor buffet
Met wit broodmix, peren en katenspek uit Nederland
16 taarten - 30 minuten
Hartige taarten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Omgekeerde perentaart
- Allergieen informatie