Allergie informatie: Noorse chocotaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bevroren kersen
- 220 gram pure chocolade
- 300 gram bloem
- 60 gram cacaopoeder
- 240 gram fijne tafelsuiker
- 240 gram roomboter
- 4 eierdooiders
- zout
- springvorm met 22 centimeter doorsnede
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Zalm met Noorse garnalen aan een spies
Met zalm, noorse garnalen en olie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Borrelhapje garnalen
Met garnalen, surimisticks en garnalen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - harwoon - Zalmcarpaccio Classico
Met noorse zalm, tomaten en kappertjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Koud - lekker_koken - Garnalen-ananas spies
Met garnalen, ananas en citroen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Noorse chocotaart
- Allergieen informatie