Allergie informatie: Muffins met snickers en pindakaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- 85 gram witte basterdsuiker
- 1,5 eetlepel bakpoeder
- snufje zout
- 6 eetlepels pindakaas met stukjes
- 60 gram gesmolten ongezouten boter
- 1 groot ei (losgeklopt)
- 175 milliliter melk
- 3 Snickers van 65 gram (in stukjes)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Muffins met snickers en pindakaas
- Allergieen informatie