-
Monchou taart is bij verre mijn favoriete taart!
In Zweden waar ik sinds kort woon kennen ze echter geen monchou!
Mijn vraag is, Waarmee kan ik Monchou vervangen wanneer ik mijn monchou taart wil maken in Zweden?
Andy gaf dit recept 5/5 sterren
-
De monchou taart is erg lekker. Ik doe er zelf alleen 2 pakjes monchou in.
M. Oude Geerdink gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wil de taart graag maken, denk dat het een heel lekkere taart is.
-
Je kunt iedere stevige roomkaas gebruiken voor monchoutaart. Mascarpone is bijvoorbeeld een goed alternatief en bijna in ieder land te koop.
Carla gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoi Andy,
Vervangers voor monchou zijn mascarpone of stevige roomkaas.
Jaccor gaf dit recept
3/
5 sterren
-
Ik maak deze taart een dag van te voren en laat de taart (zonder de vlaaivulling!) gedurende de nacht opstijven. Dit omdat ik eens een keer te kort van te voren de taart gemaakt had en hij van het bordje liep (de smaak was trouwens nog steeds heerlijk!) Vlak voor de visite komt garneer ik de taart dan met de vlaaivulling.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik gebruik vaak jam i.p.v. vlaaivulling. Heb je veel meer keus. Denk aan marmelade, rabarber, kruisbessen of gember. En dan heb ik het nog niet over aardbeien/basilicum jam of sinaasappel en rozenmarijn.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren