Allergie informatie: Mini gevulde koeken
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het deeg:
- 125 gram roomboter
- 125 gram margarine
- 250 gram suiker
- 500 gram bloem
- 1 ei
- 10 gram zout
- 15 gram bakpoeder
- 1 theelepel kaneel
- Voor de vulling en afwerking:
- 350 gram amandelspijs
- 1 a 2 eieren
- circa 40 halve amandelen
- 1 ei
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Gevulde Kabeljauwmoten op de BBQ
Met kabeljauw, ontbijtspek en tomaten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Gevulde courgette met gehakt en knoflook
Met gehakt, oregano en ui uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - margret
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Mini gevulde koeken
- Allergieen informatie