Allergie informatie: Mascarpone-frambozentaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram pure chocolade
- 200 gram krokante muesli
- 4 blaadjes gelatine
- 200 gram frambozen (diepvries)
- 100 gram fijne kristalsuiker
- 150 gram mascarpone
- 150 milliliter slagroom
- 125 gram verse frambozen
- springvorm van 28 centimeter doorsnede of 10 kleine taartvormpjes, ingevet of bekleed met bakpapier
Meer Recepten
- Avocado mousse met mascarpone
Met avocado, tonijn en mascarpone uit Frankrijk
6 porties - 20 minuten
Koud - hoefblad - Fruitkebabs met citroenmascarpone
Met mascarpone, aardbeien en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - bettyvandijk - Trifle van perziken
Met perziken, mascarpone en slagroom uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Clotted cream
Met slagroom en mascarpon uit United Kingdom
8 porties - 10 minuten
Bijgerechten - SharonKeeto - Aardbeienmascarpone met kletskoppen
Met kletskoppen, aardbeien en mascarpone uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - Gulsahan
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Mascarpone-frambozentaart
- Allergieen informatie