Allergie informatie: Limburgse Vlaai
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter plus extra voor invetten
- 1100 milliliter volle melk
- 250 gram broodmix wit (pak 450 gram)
- 175 gram suiker
- 1 vanillestokje (zakje 1,5 gram)
- 125 gram dessertrijst (pak 400 gram)
- 2 bekers slagroom (a 250 milliliter)
- 1 kaneelstokje (zakje 20 gram)
- 2 eieren
- 0,5 tablet chocolade extra puur 72% (a 100 g)
Meer Recepten
- Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Limburgse sperzieboontjes
Met sperziebonen, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - azuro - Limburgse bonensalade
Met sperziebonen, ui en azijn uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Groentegerechten - azuro - Konijn op Limburgse wijze
Met konijnenbouten, ontbijtkoek en appelstroop uit Nederland
4 porties - 4 uur
Wild - Deniseke123 - Carpaccio met rucolla en truffel
Met ossenhaas, truffel en rucula uit Italie
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - merlin
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Limburgse vlaai
- Allergieen informatie