Allergie informatie: Limburgse rijstevlaai
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter volle melk
- 160 gram kortkokende dessertrijst
- 125 gram suiker
- 1 eetlepel custardpoeder
- 3 eieren gesplitst
- 2 eetlepels sinaasappellikeur
- mespuntje zout
- Voor de bodem:
- 15 gram verse gist of 7 gram gedroogde
- 1 eetlepel suiker
- 1 deciliter lauwwarme melk
- 250 gram bloem
- 20 gram boter
- 1/2 ei losgeklopt
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Limburgse sperzieboontjes
Met sperziebonen, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - azuro - Limburgse bonensalade
Met sperziebonen, ui en azijn uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Groentegerechten - azuro - Konijn op Limburgse wijze
Met konijnenbouten, ontbijtkoek en appelstroop uit Nederland
4 porties - 4 uur
Wild - Deniseke123 - Carpaccio met rucolla en truffel
Met ossenhaas, truffel en rucula uit Italie
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - merlin
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Limburgse rijstevlaai
- Allergieen informatie