Allergie informatie: Light rabarbercake
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 milliliter magere melk
- 42 gram verse gist
- 75 gram suiker of natrena voor bakken of koken
- 150 gram (zachte) boter
- 750 gram rabarber
- boter om in te vetten
- 5 eetlepels rode light jam
- 1 pakje vanillepuddingpoeder (om te koken, voor 500 milliliter melk)
- 50 gram amandelschaafsel
Meer Recepten
- Mie met gamba's
Met mie, gamba's en gember uit China
6 porties - 45 minuten
Miegerechten - 34533 - Pruimenjam (light)
Met pruimen en geleisuiker uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Jam en marmelade - anney - Zuurkool met shoarma
Met zuurkool, shoarmavlees en aardappels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - pamtct - Kerrierijst met ham
Met prei, hollandse wokgroenten en witte rijst uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Rijstgerechten - breemer - Bessendrink/light
Met zwarte bessen, zoetstof, kruidnagelpoeder uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Cocktails zonder alcohol - vincent
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Light rabarbercake
- Allergieen informatie