Allergie informatie: Kwarkroomtaart met rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram bloem
- 1 mespunt bakpoeder
- 200 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 75 gram koude boter, in blokjes
- 75 gram zachte boter
- 5 eieren
- boter voor de vorm
- bloem om het deeg uit te rollen
- 100 gram rozijnen
- rasp van 1 onbespoten citroen
- 750 gram magere kwark
- 125 milliliter slagroom
- 2 eetlepels maizena
- poedersuiker om te bestuiven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kwarkroomtaart met rozijnen
- Allergieen informatie