Allergie informatie: Kruisbessen-amandelcrumble
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram + een beetje boter
- 800 gram rijpe kruisbessen ( witte en rode)
- 100 gram + 3 eetlepels rietsuiker
- 75 gram amandelen (met vlies)
- 100 gram bloem
- 50 gram amandelmeel
- 1 zakje vanillesuiker (circa 8 gram)
- zout
Meer Recepten
- Bramen-kruisbessenjam
Met bramen, kruisbessen en geleisuiker uit Nederland
5 porties - 5 minuten
Jam en marmelade - Micha1 - Makreelpaté
Met makreel, kabeljauw en kruisbessen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 30 minuten
Hapjes - jaccor - Gebakken vis met pittige aardbeien-kruisbessensaus
Met aardbeien, kruisbessen en koolvis uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Gegrilde makreel met kruisbesensaus
Met makreel, kruisbessen en boter uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Kruisbessen-compote met vanilleijs
Met kruisbessen, abrikozen en vanilleijs uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kruisbessen-amandelcrumble
- Allergieen informatie