Allergie informatie: Kruimelkwarktaart met rum rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- boter voor de vorm
- 75 gram rozijnen
- 4 eetlepels rum
- 4 eieren
- 250 gram bloem
- 0,5 zakje bakpoeder
- 250 gram suiker
- 3 zakjes vanillesuiker
- 125 gram zachte boter/margarine
- 314 gram mandarijnen
- 500 gram magere kwark
- 250 gram mascarpone
- 35 gram maïzena
- 1 sinaasappel
- poedersuiker ter garnering
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kruimelkwarktaart met rum rozijnen
- Allergieen informatie