Allergie informatie: Kruimelappeltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de bodem:
- 400 gram bloem
- 250 gram boter
- 210 gram suiker
- zout
- 2/3 losgeklopt ei
- vulling:
- 1 pakje banketbakkersroom
- 6 appels
- half zakje rozijnen
- bessenjenever
- suiker
- kaneel
- voor het kruimeldeeg wat later over de vulling komt:
- 100 gram boter
- 100 gram suiker
- 200 gram bloem
- 1/3 losgeklopt ei
Meer Recepten
- Kruimelappeltaart met noten
Met appel, studentenhaver en bloem uit Nederland
8 taarten - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - estherdanielle - Romige Kruimelappeltaart
Met appels, rozijnen, zelfrijzend bakmeel uit Nederland
9 taarten - 2 uur en 15 minuten
Taart en gebak - mitsyshin
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kruimelappeltaart
- Allergieen informatie