Allergie informatie: Kruidig abrikozenbaksel
Terug naar het receptIngrediënten
- de korst:
- 150 gram volkorenbloem
- 60 gram havermoutvlokken
- 150 gram lichte basterdsuiker
- 0,5 theelepel kaneel
- 175 gram ongezouten boter, in blokjes
- 1 ei
- de compote:
- 200 gram gedroogde abrikozen (liefst ongezwafelde)
- 1 grote biologische sinaasappel
- 1 koffielepel kaneel
- 75 gram lichte basterdsuiker
- 150 milliliter halfdroge witte wijn
- 150 milliliter water
- 1 potje extra abrikozenjam
Meer Recepten
- Appelcompote kruidig
Met appels, kaneel en basterdsuiker uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - ma-griet - Abon Sapi (gedroogd kruidig rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en koriander uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Kruidig gebakken kip
Met kipfilet, knoflook en rode pepers uit Indonesie
8 porties - 20 minuten
Gevogelte - ma-griet - Couscous met kruidig rundvlees
Met couscous, magere runderlappen en gepelde tomaten uit Algerije
4 porties - 45 minuten
Vlees - robancona - Kruidig zoet gehakt uit de oven
Met gehakt, aardappelpuree en appels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kruidig abrikozenbaksel
- Allergieen informatie