Allergie informatie: Kersentaart met amandelroom
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram + een beetje zachte boter
- 125 gram + 2 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 4 eieren
- 20 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 750 milliliter slagroom
- 1 pot kersen (720 milliliter)
- 35 gram maizena
- 75 gram amandelschaafsel
- 2 zakjes slagroomversteviger
- 300 gram banketbakkersmarsepein
- 100 gram+ een beetje poedersuiker
- 50-75 gram abrikozenjam
- eventueel marsepeinfiguurtjes voor garnering
- eventueel munt voor garnering
- vershoudfolie
- spuitzak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kersentaart met amandelroom
- Allergieen informatie