Allergie informatie: Kersen-mascarponetaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram boter
- 3 eieren
- zout
- 225 gram suiker
- 3 zakjes vanillesuiker
- 75 gram bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 75 gram maizena
- 250 gram chocoladehazelnootpasta
- 6 blaadjes gelatine
- 500 gram kersen (eventueel uit pot)
- 100 gram pure chocolade
- 250 milliliter slagroom
- 500 gram mascarpone
- 500 gram magere kwark
- bakpapier
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Rood sap met hulp van sapcentrifuge
Met kersen, appels en bieten uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Retro-bowl
Met fruit op siroop, zware siroop en bessenjenever uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Nagerechten - keukenwonder - Kersensaus
Met kersen op sap, suiker en koekkruiden uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - 1ekleinkind - Vruchtenbowl
Met vruchten, rode zoete wijn en bessenwijn uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Cocktails met alcohol - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kersen-mascarponetaart
- Allergieen informatie