Allergie informatie: Karameltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eieren
- 220 gram rietsuiker
- 155 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 milliliter warme melk
- 15 gram gesmolten boter
- 500 gram slagroom
- 1 eetlepel poedersuiker
- 375 gram zachte karamels
Meer Recepten
- Appel-karameltaart
Met bladerdeeg, appels en amandelmeel uit Nederland
12 taarten - 40 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Chocolade karameltaart
Met zelfrijzend bakmeel, gecondenseerde melk en chocolade uit Nederland
4 taarten - 1 uur
Taart en gebak - NellekeM - Vanillekwark-karameltaart
Met kwark, karamelsaus en vanille uit Nederland
16 taarten - 4 uur en 50 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Karameltaart
- Allergieen informatie