Allergie informatie: Kaneel-amandelkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- voorbereiding: ± 30 min.
- rijzen: ± 30 min.
- baktijd: ± 20 min.
- Voor 20 stukken:
- 20 gram verse gist
- 1,5 deciliter lauwe melk
- 350 gram tarwebloem
- 1 theelepel kaneel
- 50 gram zachte roomboter (en wat extra voor de bakvorm)
- 1 ei
- 30 gram suiker
- 30 gram koude roomboter
- 3/4 deciliter slagroom
- 75 gram suiker
- 35 gram gehakte amandelen
- 1/2 theelepel kaneel
Meer Recepten
- Vijf-kruidenpoeder 2
Met djahe, steranijs en kaneel uit China
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - 34533 - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Snelle perzikensaus
Met perziken op siroop en kanee uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Tomatenjam
Met tomaten, honing en ui uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kaneel-amandelkoek
- Allergieen informatie