Allergie informatie: Kaas-druiventaart
Terug naar het receptIngrediënten
- voorbereiding: ± 1 uur
- koeltijd: minstens 3 uur
- 100 gram roomboter
- 125 gram kaascrackers
- 8 blaadjes witte gelatine
- 100 gram blauwe schimmelkaas
- 200 gram hüttenkäse
- 200 gram verse roomkaas
- zout
- zwarte peper
- paprikapoeder
- 250 gram blauwe druiven
- 250 gram witte druiven
- 1,5 deciliter slagroom
Meer Recepten
- IJsbergsla met Edammer en druiven
Met ijsbergsla, edammer kaas en blauwe druiven uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Groentegerechten - ma-griet - Ham-kaasrolletjes
Met ham vleeswaren en kaas broodbeleg uit Nederland
12 porties - 5 minuten
Hapjes - mirandavana - Snelkookpan witlof met ham en kaas
Met witlof, ham en kaassaus uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - yvonneboone - Druiven-kaascocktail voor buffet
Met kaas, druiven en walnoten uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Witlof met blauwe adertjes kaas
Met witlof, blauwe schimmelkaas en peren uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - rozetruitje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kaas-druiventaart
- Allergieen informatie