Allergie informatie: Italiaanse appeltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram rozijnen
- 1,5 deciliter olijfolie
- 250 gram bruine suiker
- 3 grote eieren
- 350 gram bloem, gezeefd
- 2 theelepel kaneel
- 1 theelepel speculaaskruiden
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 eetlepel bakpoeder
- 500 gram appels/peren
- 2 theelepel citroenrasp of citroensap
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Italiaanse appeltaart
- Allergieen informatie