Allergie informatie: Hollandse appeltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram blanke rozijnen
- 3 deciliter sinaasappelsap
- 175 gram bloem
- 90 gram witte basterdsuiker
- 130 gram boter in blokjes
- 1,5 klein ei
- goudreinetten, geschild en in stukjes
- 75 gram kristalsuiker
- 150 gram blanke rozijnen
- 3 deciliter sinaasappelsap
- 175 gram bloem
- 90 gram witte basterdsuiker
- 130 gram boter
- 0,5 klein ei
- snufje zout
- 1 kilo goudreinetten
- 75 gram kristalsuiker
- citroenschil (geraspte)
- 1 eetlepel kaneel
- 75 gram grof gehakte walnoten
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Hollandse appeltaart
- Allergieen informatie