Allergie informatie: Glutenvrij appelstrudel
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 250 gram glutenvrij meel
- 125 gram suiker
- 125 gram boter, in blokjes
- 1 ei
- 2 theelepels citroenrasp
- vulling:
- 2 stevige appels (geen moes), in blokjes (ongeveer 250 gram geschild)
- 1 eetlepel citroensap
- 30 gram suiker
- 1 mespuntje kaneel
- 50 gram rozijnen/noten
- bestrijken:
- eigeel losgeroerd met room
Meer Recepten
- Lekkere zomersalade (glutenvrij)
Met meloen, ananas en mango uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - Nollie - Glutenvrij brood
Met boekweit, havervlokken en gist uit Nederland
1 portie - 45 minuten
Broodgerechten - witolama - Gevulde eieren met bieslook (glutenvrij)
Met eieren, slasaus en bieslook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Eiergerechten - Nollie - Vegetarische mini burgers (glutenvrij)
Met tofu, maismeel en prei uit Nederland
16 porties - 10 minuten
Vegetarisch - pinootje - Gevulde tomaten (glutenvrij)
Met tomaten, hamreepjes en roomkaas uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Amuses - Nollie
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Glutenvrij appelstrudel
- Allergieen informatie