Allergie informatie: Gevulde speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- rasp van 1 citroen
- afwerking:
- 100 gram amandelen
- 1 eidooier
- deeg:
- 280 gram donkere bruine basterdsuiker
- 500 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
- 350 gram koude boter, in stukjes
- 3 eetlepels speculaaskruiden
- zout
- 6 eetlepels melk
- vulling amandelspijs:
- 500 gram blanke amandelen
- 500 gram kristalsuiker
- rasp van 1 citroen
- evt. paar druppels amandelessence
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Gevulde speculaas
- Allergieen informatie