Allergie informatie: Gevuld speculaas
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 500 gram bloem
- 200 gram boter
- 300 gram basterdsuiker
- 10 gram bakpoeder
- 1 eetlepel speculaaskruiden
- 50 gram melk
- 0,5 theelepel zout
- vulling:
- 750 gram spijs
- 2 stuks eieren
- 10 gram citroenrasp
- topping:
- 2 eetlepels kristalsuiker
- 25 gram amandelschaafsel
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Komkommer gevuld met makreel
Met komkommer, makreelfilet en aardappelsalade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Meloen gevuld met vruchten
Met kiwi, meloen en ijs uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes
Met varkenshaasje, paturain en spekreepjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - keesgroen
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Gevuld speculaas
- Allergieen informatie