Allergie informatie: Gesloten kersentaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram + een beetje zachte boter
- 1 kilo kersen
- 600 milliliter kersensap
- 2 zakjes vanillesuiker
- 225 gram + 1 eetlepel suiker
- 60 gram aardappelzetmeel
- eventueel 7 eetlepels likeur 43 (Spaanse likeur) of cointreau
- 375 gram + een beetje bloem
- 175 milliliter melk
- 21 gram verse gist
- zout
- 1 ei
- 1 eidooier
- 2 eetlepels paneermeel
- een beetje poedersuiker
Meer Recepten
- Ajam masak lemak kuning (gestoofde kipkerrie met aardappels)
Met kip, kokosmelk en ui uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Monchou kersentaart
Met kersen, digestive koekjes en monchou uit Albanie
8 taarten - 1 uur
Taart en gebak - Maxxagr93 - Erics vissoep
Met kabeljauw, mosselen en garnalen uit Nederland
2 porties - 55 minuten
Maaltijdsoepen - eds - Kip Kerrie Kersentaart
Met kipfilet, bladerdeeg en kersen uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Hoofdgerechten - Ad77 - Kipkerrie-kersentaart
Met kipfilet, croissantdeeg en kersen uit Nederland
4 taarten - 55 minuten
Hartige taarten - Ide
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Gesloten kersentaart
- Allergieen informatie