Allergie informatie: Feestelijke stapeltaart
Terug naar het receptIngrediënten
- boter en paneermeel voor de vorm
- 7 eieren
- zout
- 250 gram + een beetje suiker
- 3 zakjes vanillesuiker
- amandelaroma
- 250 gram bloem
- 100 gram maizena
- 1,5 zakje bakpoeder
- 175 gram abrikozenjam
- 400 gram kokosbonbons (bv. raffaello)
- 800 milliliter slagroom
- 1 zakje slagroomversteviger
- ca. 3 eetlepels amandelschaafsel
- 425 milliliter abrikozen (blik)
- 75 gram frambozen
- ca. 60 suikerparels
- bakpapier
Meer Recepten
- Feestelijke piepers
Met krieltjes, knoflook en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Nasi Koening, feestelijke gele rijst
Met pandanrijst, sjalot en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Rijstgerechten - ma-griet - Feestelijke cocktailprikkers met pesto-mozzarella
Met mozzarella, pesto en gedroogde tomaat uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Hapjes - karen2103 - Feestelijke gebakken appelen
Met appel, appelmoes en rozijnen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - gerlinde - Feestelijke vlaflip
Met vanillevla, yoghurt en slagroom uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Nagerechten - jolandaknorretje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Feestelijke stapeltaart
- Allergieen informatie