Allergie informatie: Far Breton ( Franse pruimentaart)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram suiker
- 250 gram meel
- 2 zakjes vanillesuiker
- 6 eieren
- 0,75 liter melk
- 250 gram gedroogde pruimen
- eventueel 1 borrelglas rum
- mespunt zout
- boter voor de vorm of bakpapier
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Franse zuurkoolschotel met lamsbout
Met lamsbout, zuurkool en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - toineke
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Far breton ( franse pruimentaart)
- Allergieen informatie